Spabehandling.se

Sommarens räddare heter Lay-z-spa Miami

Efter en lång arbetsdag så är det få saker som att lika underbart som att lägga sig ner i ett spabad.
Det är ofta ett stort steg att köpa ett spabad för flera tiotusentals kronor.
Här finner vi istället Lay-z, ett märke som utvecklar uppblåsbara spabad av en extremt hög kvalitet. I Lay-z Miami får man plats upp till fyra personer och man kan avnjuta livet precis som det ska vara. Med inbyggd värme som värmer upp till 40 grader och 120 Airjets så är detta spabad en investering som kommer att göra sena sommarkvällar och en ruggig höstdag till något man alltid ser fram emot.

En stor fördel med Miami jämfört med större spabad är att den är otroligt enkel att flytta och kan placeras över nästan vad som helst. Eftersom botten på spabadet är vadderat så kommer man alltid att sitta bekvämt. Från att den inte är uppblåst så tar det ungefär 10 minuter tills du kan fylla på med vatten och sätta igång värmen. Eftersom du kan blåsa upp spabadet med värmepumpen så behövs där inget externt för att blåsa upp spabadet.

Vad är de största fördelarna med Lay-z Miami?

En av de största fördelarna jämfört med många andra spabad är helt klart att man får otroligt mycket för pengarna. Med Lay-z Miami så kommer man att ångra att man väntade så länge på att införskaffa sig ett spabad. Med funktionaliteter så som att man kan sätta en timer på värmen så kan man även planera in när man vill lägga sig i spabadet och njuta. Med de 120 Airjetsen så kommer man att få behagliga bubblor som säkerhetsställer att man får den avkopplingen man längtar efter.
Med Chemconnect behöver man heller inte vara på alerten med klor, utan när du har placerat kloret i behållarna så kommer den att sprida en jämn nivå av klor för att hålla spabadet rent och behålla de nivåer som ska finnas i ett spabad.

Hur är hållbarheten på Lay-z Miami?

En fråga många ställer sig är ofta om ett uppblåsbart spabad kommer att hålla och samtidigt vara bekvämt.
Med Lay-z Miami så är detta en fråga man faktiskt inte behöver att ställa sig.
Tritech materialet som används är byggt för att utstå påfrestningar och är således oerhört stabilt men ger samtidigt bekvämligheten man vill ha i ett spabad. Detta är således en sak man förtjänar att skämma bort sig med.

Lämna en kommentar