Spabehandling.se

Spadag på Grand Hotel

På Grand Hotel hittar man spa avdelningen Nordic Spa & Fitness. Med det nordiska menas närhet till naturen, en hälsosam, sund och hållbar livsstil.

Varför inte starta dagen med ett träningspass? I fitnessdelen finns ett välutrustat gym med de allra senaste maskinerna från Technogym. Från löpbandet har man utsikt över Stockholms slott, staden och vattnet för att ge alla sinnen välbehag. Behöver man hjälp så finns några av Sveriges bästa personliga tränare att tillgå.
Här finns även en fitnessbar där man kan beställa hälsosam mat och drinkar.

Träningsavdelningen har också en privat studio för yoga och pilates. Här är alla välkomna, vana yogautövare likväl som nybörjare.

Spa avdelningen

Det finns tre olika dagspa paket att välja emellan.

Spaentré-Nordiska badet de luxe
I detta paket ingår (förutom entré) en skandinavisk helkroppsskrubb med tranbär, en näringsgivande ansiktsmask, en helande hårinpackning och en bodylotion. Dessutom får man ett glas champagne och och hotellets hemmagjorda praliner. Allt detta får man lov att lägga på själv, helt i sin egen takt, men med instruktioner från personalen. Ritualen kombineras med bastu och bad i kallt vatten. När man åker hem får man ta med sig en ekologisk torrborste som man använder i början av upplevelsen.

Grand start
I detta paket ingår frukost i Caiderbaren och ett besök i Nordiska badet de luxe, där det även finns tilltugg.

Head start
Här ingår frukost i Cadierbaren, en massage för nacke, axlar och rygg samt ett dopp i någon av poolerna. Vill man får man även ta en kall dusch under spannen.

På spa avdelningen går det även att boka olika behandlingar. Oavsett om det är för att lindra någon smärta, avslappning eller för att piggas upp.

Bokar man någon behandling så får man tillgång till de andra bekvämligheterna som finns, vill man så kan man även lägga till den nordiska badritualen.

Ansiktbehandling
Alla deras ansiktsbehandlinar startar med en grundlig hudanalys för att ta reda på vad för behandlingsteknik och produkter som är mest ultimata för ens hud. De använder sig av massage, lymfmassage, koppning och akupressur, tillsammans med olika hudprodukter.
Det går även att färga fransar och bryn ifall man bara vill ha en liten uppfräschning.

Massage
Här kan man välja helkroppsmassage eller en 45-minuters behandling av ett specifikt område.

Det finns klassisk svensk massage, harmony massage som är en mildare variant där lederna mjukas upp, koppning som ökar blodflödet och förbättrar utrensningen från gifter i kroppen, blivande mamma massage och chakraflödes massage som är en djupgående behandling av kroppens livsenergicentrum.

Vill man ta steget längre så finns det diverse signaturbehandlingar vilket innebär unika behandlingar som dröjer sig kvar länge i kroppen.
Det finns även specialist behandlingar inom olika områden, så som kiropraktor och olika slags beröringar.

Lämna en kommentar