Spabehandling.se

Stockholms bästa spa

Efter en stressig vecka eller en lång dag kan det vara skönt att få avkoppla med en spabehandling. I Stockholm finns det idag flera spaanläggningar som bjuder på allt från massage till jacuzzibad. Genom att spendera en stund på en av de bästa spaanläggningarna får du chansen att slappna av och vila upp dig ordentligt. Men med alla tillgängliga anläggningar att välja mellan kan det vara svårt att veta vilket spa som är det bästa. Därför har vi samlat en lista på Stockholms bästa span.

5. Sparadiset

På femte plats kommer Sparadiset. Här får du möjlighet att uppleva en riktig tropisk miljö, en miljö och känsla som du annars endast kan uppleva i andra länder, som Thailand. Detta spa finns på tre ställen runt om i Stockholm, på Kungsholmen, på Östermalm samt på Södermalm. Varje anläggning har rum som bjuder på en egen miljö, en miljö som inspirerats från olika platser i världen. På Sparadiset kan du både njuta av privata relaxavdelningar, lyxiga spabehandlingar och en djupgående massage.

4. Elements Spa

På fjärde plats kommer Elements Spa. Det ligger beläget på Clarion Hotel Stockholm. När du stiger in kommer du till en modern och innovativ spaanläggning som har inspirerats av indiska traditioner. Inspirationen kommer främst från Ayurveda, vilket är en indisk livsfilosofi. Grundstenarna i konceptet är pilates, meditation och yoga. Men det är inte allt som finns tillgängligt, det erbjuds även flera behandlingar, bastu, pool och upplevelseduschar. Detta är ett perfekt spa för en spaweekend eller endast för ett dagsbesök.

3. Yasuragi Hasseludden

På tredje plats kommer den japanskinspirerade spaanläggningen Yasuragi Hasseludden. Detta spa är belägen i en skärgårdsmiljö ungefär 20 minuter från Stockholm. Du kan ta dig till platsen med både buss, bil samt båt, fast båt går endast under sommaren. Hit kan du ta med dig hela familjen om så önskas, det finns något för allt, allt från bad, toga till spabehandlingar av olika slag. Det erbjuds även en fin japansk trädgård där du kan njuta av naturen. Sist men inte minst är det även en bra plats att hålla konferens eller spendera ett par nätter på hotellet.

2. Selma City Spa

På andra plats kommer Selma City Spa. Det är en trevlig plats för alla som gärna njutet av ett glas med bubbel samtidigt som de får slappna av i poolen med utsikt över takåsarna i Stockholm. Denna spaanläggning äg av Clarion Hoten Sign som ligger på Norra Bantorget. Spaanläggningen finner du på den åttonde våningen av hotellet. Här erbjuds allt från makeup till massage. Det finns även en lyxig takterrasspool, bastu, och mycket mer. Om du vill kan du även beställa dryck och mat under besöket.

1. The Nest

The Nest är en perfekt plats för avslappning som ligger i centrala delen av Stockholm och bjuder på en underbar utsikt över staden. Detta spa ligger på högsta våningen på hotellet Scandic. Det finns både bastu, upplevelseduschar, utomhuspool samt relaxrum. Poolen är alltid uppvärmd till 38 grader och ger dig en fin utsikt över staden. Namnet ”The Nest” kommer från bastun som är utformad som just ett fågelbo. Sist men inte minns finns det dessutom en trevlig takbar där du kan njuta av en cocktail eller mocktail.

Lämna en kommentar